Hilde Postema

strateeg

analyticus

verbinder

Al ruim 25 jaar houd ik mij bezig met thema’s op het gebied van wonen en wijken. Daarin staat voor mij het welbevinden en zelfredzaamheid van bewoners centraal. Ik ben er namelijk van overtuigd dat we met elkaar de samenleving beter kunnen maken.  Ik wil werken aan een leefomgeving waarin ieder zijn of haar stem mag laten horen en er naar elkaar geluisterd wordt.

Door mijn ervaring als projectleider en beleidsmaker heb ik kennis en inzicht in actuele vraagstukken, sociale verhoudingen en processen en ben ik in staat om daadkrachtig voor alle partijen een bevredigend resultaat neer te zetten.

In een situatie met een gezamenlijke opgave waarin (groepen) medebewoners vastlopen door bijvoorbeeld uiteenlopende belangen of een conflict ben ik uw regisseur.  Ik ben de verbinder die naar u luistert, de problematiek analyseert en samen met u mogelijke oplossingen verkent.

Mijn opleidingen: huishoudwetenschappen Wageningen Universiteit, vakopleiding woningbeheer, buurt- en wijkbeheer, specialisatie huurrecht, projectmanagement, VvE.

Mijn kernkwaliteiten: Analytisch, goed luisteren, verbindend, diplomatiek, pragmatisch, recht door zee.

 

Anderen over Hilde

"Niet omver te krijgen, nuchter en altijd positief, en pragmatisch in het vinden van een oplossing."
"Inhoudelijk gedreven met hart voor het vak."
"Bekijkt het complete plaatje en is genuanceerd in haar mening."
"Toegankelijk, diplomatiek, kan goed luisteren en weet mensen te verbinden."
"Analytisch en gestructureerd."